Stuur e-mail mail_outline Werkwijze 

Wil je een leuke fotoshoot van je zwangerschap, de baby of jouw kinderen dan kun je door middel van een e-mail of een telefoontje contact met mij opnemen. Heb je speciale wensen of vragen dan hoor ik dat graag. Het is voor mij belangrijk dat jij je prettig voelt tijdens de fotoshoot.

Als je een afspraak hebt gemaakt, dan ontvang ik je in mijn thuisstudio. Onder het genot van een kopje koffie/thee of fris kunnen we even nader kennis maken. Een fotosessie duurt ongeveer één uur. Mocht een sessie met baby of kinderen minder vlot verlopen, dan kunnen we even een pauze inlassen. De kinderen kunnen dan even spelen of jij kunt de baby even voeden. Ook voor kinderen is het belangrijk dat ze zich een beetje thuis voelen en spontaan kunnen reageren.

Op deze site staan ook enkele handige tips betreffende zwangerschapsfotografie en babyfotografie evenals newbornfotografie.

Na de zwangerschapsfotoshoot, newbornfotoshoot, babyfotoshoot, gezinsfotoshoot, kinderfotoshoot, familiefotoshoot of profielfotoshoot zet ik de foto's in een online album. Deze kun je, door het intoetsen van een voor jouw specifieke code, in alle rust thuis bekijken en een keuze maken.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston