Babyfotografie

Babyfotografie

Wat zijn de mooiste momenten om jullie kindje te laten fotograferen? Een babyfotoshoot.


1. Als jullie kindje pas geboren is, dan is het een bijzonder moment om dat kleine wondertje te laten fotograferen.
Het is nog zo klein, zo puur, zo zacht en zo ontroerend. Deze eerste dagen zijn zo bijzonder, maar gaan heel snel voorbij! De mooiste foto's maak je voor de 10e dag van de geboorte, de Newbornfotoshoot. ( meer info vind je onder dit item.)
2.
Wanneer jullie baby 4-6 maanden oud is, dan kan hij/zij het hoofdje optillen wanneer het op de buik ligt. Ook reageren ze in deze periode al op stemmen en geluiden en komen de eerste lachjes tevoorschijn. Eveneens een bijzonder moment om een mooie serie foto's van jullie kindje te laten maken.
3.Vanaf 7-10 maanden kan jullie kindje zelfstandig zitten en ook dat is een ideale tijd om vast te leggen.
4.Met ongeveer 11 maanden kan het kindje vaak al staan en zich aan iets vast houden. Het is leuk deze eerste stapjes vast te leggen.


Enkele tips voor baby's ouder dan 2 weken:

1. Neem eem setje reserve kleding mee. Baby's spugen nog wel eens en vuile truitjes of rompertjes staan niet zo fraai op de foto.
2. Een extra voeding is ook een aanrader, baby's kunnen soms op een ongewoon tijdstip trek krijgen.
3. Veel kinderen hebben een favoriete knuffel. Vaak komt men later tot de ontdekking, dat er van het kind met deze bewuste knuffel helemaal geen mooie foto bestaat.
4. Sommige kinderen hebben een favoriet speelgoed, neem het rustig mee. We kunnen altijd kijken of we er een leuke plaat van kunnen maken.
5.Trek de kindertjes liever geen truien/blouse/shirts aan met grote dessins of brede strepen. Deze leiden de aandacht van het kind af.
6 Blote voetjes voor kleine kinderen vind ik persoonlijk altijd erg leuk.

7. Zijn er oudere broertjes of zusjes, misschien leuk om hen ook in de fotoshoot te betrekken.
8. Je kunt kiezen uit een zwarte of witte achtergrond.


Zodra je een afspraak hebt gemaakt en jij jouw keus hebt bepaald voor de kleur van de achtergrond, dan krijg je van mij een mail met nog enkele kledingtips.
 


 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston